fredag, juni 30, 2006

Hyldeblomstkage...

Til dem som har lyst til at prøve og til Anne, som måske har den samme opskrift, ellers vil jeg glæde mig til at se/bage/smage hendes kage.....

50 g smeltet smør
2 æg
175 g rørsukker
175 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
revet skal og saft af 1 citron
3/4 dl ufortyndet hyldeblomstsaft

Glasur:
100 g flormelis
ca. 1½ spsk. ufortyndet hyldeblomstsaft

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Sigt mel og bagepulver i, og vend det med lette tag. Rør citronskal og saft i. Rør til sidst hyldeblomstsaften i sammen med smøret. Bages i en 20 x 25 cm form. Bag kagen ved 200 grader i 20-30 minutter.

Husk glasuren og rigtig god fornøjelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar