Til dem som har lyst til at prøve og til Anne, som måske har den samme opskrift, ellers vil jeg glæde mig til at se/bage/smage hendes kage.....
50 g smeltet smør
2 æg
175 g rørsukker
175 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
revet skal og saft af 1 citron
3/4 dl ufortyndet hyldeblomstsaft
Glasur:
100 g flormelis
ca. 1½ spsk. ufortyndet hyldeblomstsaft
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Sigt mel og bagepulver i, og vend det med lette tag. Rør citronskal og saft i. Rør til sidst hyldeblomstsaften i sammen med smøret. Bages i en 20 x 25 cm form. Bag kagen ved 200 grader i 20-30 minutter.
Husk glasuren og rigtig god fornøjelse.
fredag, juni 30, 2006
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)








Ingen kommentarer:
Send en kommentar